Wednesday, April 27, 2011

En vanlig dag i skolan!

Det finns vissa saker i livet som betyder mer än andra, och nu tänker jag främst på vänner. Det jobbiga är att man oftast upptäcker vilka underbara vänner man har när det är försent, eller när den "goa tiden" är över. Att nu luta sig tillbaka, minnas härliga stunder man haft tillsammans, och samtidigt inse att man fortfarande har tid kvar att dela, är mer än underbart. Hur ska det gå för er när inte jag är här? Eller rättare sagt, hur ska det gå för mig när inte ni är där? Kommer att sakna er vänner!


5 comments:

  1. Vi som sa att vi inte hade gjort "något vettigt" idag. Det har vi ju visst, se bara på resultatet där ovan, man brukar ju säga att en bild säger mer än 1000 ord, jag skulle säga att denna säger mer än så.
    Vi kommer sakna dig massor vännen, det är en sak som är säker!

    ReplyDelete
  2. Grymt att vi typ tog 20 bilder. Med lite enkel överslagsräkning betyder det att jag nu har 20.000 ord nedskrivna. Snyggt jobbat vänner! <3

    ReplyDelete
  3. Naaw, vad gulligt! Det är sjukt tråkigt att inte få ha dig kvar i skolan i 3:an också! Många härliga stunder att minnas ja, men förhoppningsvis många härliga stunder att få njuta av i sommar och även nästa sommar.. för du kommer väll hem till dess? Väldigt synd att vi inte träffades tidigare, men livet är långt, och man behöver ju inte komma längre ifrån varandra än att man kan chatta med varandra på fejjan ;) Haha!!
    Du får skriva ut och rama in denna bilden, så du har något på nattduksbordet på andra sidan atlanten. För denna bild, som Tyra skriver, säger mycket mer än 1000 ord!
    3:an kommer bli tuff utan din snillehjälp (främst kemin), men det är väll bara ta en tugga på äpplet och jobba så gott det går.. 
    Du kommer bli VÄLDIGT saknad!
    Ni är allt för underbara Ni !!!

    ReplyDelete
  4. Grabben som "hatar att skriva" har fått ner en halv roman! Grymt jobbat mr.P: :D Håller med dig där ovan, vi kommer sakna dig varje dag vicke, Vi finns på skype och fejjan så fort du får tråkigt där i hamburgarens land. Tveka inte en sekund utan hör av dig till oss ofta!
    puss på er, PVT kompisar!

    ReplyDelete
  5. Blir nästan tårögd av att läsa era fina ord. Ni är alltför bra! Haha, PVT var något nytt, men jag gillar det. <3

    ReplyDelete